Vi arrangerar konferenser och kurser för eftertanke och nya idéer

Vi ordnar konferenser och kurser kring intressanta teman, som vi anser särskilt heta och som har anknytning till den digitala världen. Många gånger fokuserar vi på IT-utvecklingens spännande tillämpningar och konsekvenser, inte på själva tekniken. Vår önskan är att ge våra deltagare tid för eftertanke och få nya idéer.

pub

Våra konferenser och kurser brukar vara välbesökta och uppskattade. Sedan 1999 har flera tusen deltagare besökt oss och vi anser att kvalitet, kunskapsöverföring, diskussioner och nätverkande i lugn konferensmiljö är mycket viktigt för oss.

Under dagen kommer du att kunna ställa frågor till våra experter. De flesta av våra talare är med hela dagen! Det erbjuds även trevliga möjligheter att nätverka under vår gemensamma lunch, och våra två kaffepauser. Vi har även ibland engagerade utställare som förevisar relevanta tjänster eller produkter! Och självfallet kommer dokumentationerna dagen efter till alla via email! Kort sagt hela dagen är väldigt givande och inspirerande. 

Våra lokaler är handikappanpassade och vi hjälper till när det behövs. Vi ordnar vegetarisk, vegansk mat och specialkost för den som vill, det är bara att säga till vid anmälan.

Vill du bli inbjuden till våra konferenser och kurser?

Fält markerade med * är obligatoriska.

På vår Facebook-sida har vi samlat foton, aktuell information mm. Gilla oss på Facebook HÄR.

Några exempel på teman vi ordnat:

RPA, AI, Chatbottar, Att lyckas med Podcast, VR för kommunikation, Spel för marknadsföring, information och attitydpåverkan, Marketing Automation i praktiken. Video på nätet. B2B-marknadsföring. Gamfication-dagen. 3D-skrivare en ny värld av möjligheter. Klurig mobil marknadsföring. Content Marketing, Företagsinterna appar, M2M, allt blir uppkopplat, Mobilsajt eller app. Marknadsföring på Facebook. Mobilen som plånbok. Kundtjänst i sociala medier. iPad-dagen. App eller mobilsajt. Augmented Reality. De nya digitala hoten. Dags för mobilsajt, APP-Dagen. Positionering, tjänster och affärsmöjligheter. Sociala Medier, gratis marknadsföring för kluriga. Marknadsföring på YouTube. NFC – Närhetens magi i vardagen. Bluetooth- mobil- och viral marknadsföring. Grön IT. Morgondagens butik. Affärsmöjligheter med GPS-tjänster och andra positionsbaserade tjänster. Det digitala företagsspionaget. Klurig Digital Marknadsföring. Mobil Marknadsföring. Affärsnyttan med uppkopplade produkter. Biometridagen. Storebror ser dig. RFID-dagen m. fl.

konf

Övrigt
Anmälan är bindande, men det går bra att överlåta platsen åt någon kollega.

Atomer och bitar AB reserverar sig för mindre ändringar i programmet. Atomer och bitar AB förbehåller sig också rätten att ställa in ett evenemang. Vid inställt evenemang har beställaren rätt att få ersättning för erlagd konferensavgift. Men var inte orolig, det är mycket ovanligt att en konferens ställs in.

Vi tillämpar en betalningstid för våra fakturor på 20 dagar.

IMG_4713

Force majeure
Om Atomer och bitar förhindras att fullgöra sina åtaganden på grund av omständighet som Atomer och bitar inte kunnat råda över, såsom arbetskonflikt, eldsvåda, ändrad myndighetsbestämmelse, myndighetsingripande samt fel eller försening i tjänster och produkter från underleverantör på grund av omständigheter som här angivits, ska detta utgöra befrielsegrund som medför framflyttning av tidpunkt för prestationen och befrielse från skadestånd och andra eventuella påföljder.

mask2